Питате се кои са най-романтичните зодии и дали вашата се отнася

...
Питате се кои са най-романтичните зодии и дали вашата се отнася
Коментари Харесай

4-те най-романтични зодии

Питате се кои са най-романтичните зодии и дали вашата се отнася към тях… Веднага ви ги споделяме.
Те ще създадат всичко, с цел да ви създадат щастливи!
Всеки човек обича по собствен метод. Понякога и за някой е мъчно да изрази възприятията си, до момента в който други приказват за любовта, напълно намерено. По метода, по който демонстрираме сантименталния съставен елемент на своята персона, съзвездието, под което сме родени, играем значима роля. От целия зодиакален кръг, астролозите разграничават четири знака, представители, на които с право се смятат за най-романтичните. Ако срещнете някои от тях или вие сте измежду тях, то считайте се за късметлия.
 
1. Овен
Страстта на Овена към любовта и възхищението към нея го прави едни от най-романтичните хора в света. Когато обича някого, дейностите му сами приказват, по-силно от думите. Представителите на тази зодия са по-склонни да изпратят ръчно направена картичка на обичания си човек, в сравнение с да кажат за любовта си. Те, несъмнено знаят, че любовта се потвърждава, а освен споделя.
Овенът непрекъснато търси нови способи да направи обичания си човек благополучен. Той има вяра, че с цел да не изгуби връзката, безусловно би трябвало да пометете колегата си с вълна от обич и предпочитание.
И съумява! Винаги е подготвен да изненадат с нещо, без значение дали става въпрос за ненадейно сантиментално пътешестване до първокласен курорт или за безумно красиво празненство на рождения ден.
2. Телец
Телецът може и да мълчи и да не приказва за възприятията си, само че невероятната лоялност и любовта към сътрудник му приказват доста за сантименталната му природа. Да, Телецът се нуждае от доста време, с цел да разбере, какво в действителност обича, само че когато това се случи, се втурва в борбата за любовта си и не се сдържа.
Доказва любовта си с дарове, чакат след работа с обичаната си половинка, води я най-хубавото кафене, разхождат се в парка, държат се за ръце и се любуват на момента. Може би извън, това наподобява като дреболия, само че за Телецът това значи доста. И му харесва, когато обичан човек му отговори със същото.
Понякога предаността на Телеца е толкоз сляпа, че дава опция на другите да го наранят. След което, представителите на тази зодия стават извънредно внимателни в това, на кого се доверяват на любовта си.
3. Везни
Чувството за хубост прави представителите на тази зодия, най-романтичната от всички. Те знаят по какъв начин да приготвят сцената за автентичен, съкровен романс. Най-добрите и уютни заведения за хранене, дарове, изпълнени със смисъл и идеални за сътрудник... Всичко това приказва доста за това, какъв брой ценят любовта и индивида, който е наоколо.
Везните са в положение да кажат тъкмо това, което е належащо, и в точното време. Каквото и да решат, любовта им постоянно е като в приказка.
Но всичко това има противоположната страна: Везните са в положение елементарно да виждат признаци, че сътрудникът не държи на връзка, надалеч колкото той самия. Това му оказва помощ да разберете, че би трябвало да отстъпи и трезво да погледнете към актуалната обстановка.
4. Риби
Риби са най-мечтаният от всички представители на Зодиака. Те могат да мечтаят толкоз мощно и заразително, че се трансформират в самобитен излаз за колегата си, което им разрешава да избягат от баналността на всекидневието. Романтичните вечери на свещи, разходки по плажа, прелестно развлечение в леглото (от луда непосредственост до гледане на обичаните телевизионни излъчвания с нещо вкусно)… Риби оферират на колегата всичко това и още доста други неща.
Сродната душа е привлечена от зодия Риби освен от тази външна идеалност, само че и от обстоятелството, че в действителност ги схваща.
Рибите се сливат с колегата си, само че все пак остават обособена и доста забавна персона. Всичко това прибавя към връзката „ пипер “, разпръскващ алена романтика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР